Ai nevoie de finantare pentru achizitionarea unui camion si/sau o semiremorca sau alte mijlocace de transport sau utilaje, noi sau second hand repede si fara multe drumuri la banci si IFN-uri, noi suntem aici si te putem ajuta.

Fie ca ai o firma noua sau una cu mulți ani de activitate noi avem soluții pentru tine:

  • daca firma este start up (are o vechime mai mica de 12 luni de activitate) putem obtine pentru tine, finantare in sistem de leasing intern, cu un avans de 30%, perioada de finantare intre 12- 48 luni in functie de vechimea bunurilor. Vechimea bunurilor acceptata este de minim 4 ani la momentul achizitiei;
  • pentru companii cu vechime mai mare de 12 luni putem obtine finantare in sistem de leasing intern si extern, avansul minim solicitat este de 10% iar perioada de finantare este intre 12-60 de luni, daca la momentul achizitiei vechimea bunului nu depaseste 6 ani;
  • daca nu ne putem incadra in conditiile de leasing, putem sa obtinem pentru tine o linie de credit si un credit pentru capital de lucru.

Suna chiar acum sau trimite un mesaj și noi va transmitem toate informațiile necesare și va vom ajuta sa obțineti leasing (intern sau extern) sau credit.